КОИ СМЕ НИЕ

Основен предмет на дейност на фирмата е чрез проекта да се осигури на клиентите максимално ограничаване на климатичното въздействие в предварително обособени пространства чрез ветроупорни завеси различни модели, тенти от винил и кристал или покривала за всичко.

Основната задача е да убедим потенциалните клиенти в качеството на предлаганите услуги и съвременната материално-техническа база която предлагаме

Фирма   „ М С К ВИНИЛ” ЕООД /MSK VINIL LTD/ може да проектира, изработва и монтира изделия от промазан с PVC полестерен текстил /синтетичен брезент/ и прозрачно PVC фолио – Кристал което включва ветроупорни завеси различни модели –  ветроупорни завеси на вал и в кутия, ветроупорни завеси с въртящи копчета, ветроупорни завеси за тераси и балкони, индустриални завеси и др. Тенти от винил и кристал. Покривала за басейни, покривала за транспортни средства, покривала за оранжерии – ПОКРИВАЛА ЗА ВСИЧКО…

КАКВО ВИ ПРЕДЛАГАМЕ

Изделията от промазан с PVC полестерен текстил /синтетичен брезент/ и прозрачно PVC фолио – Кристал са съвременен начин за ограничаване на  климатичното въздействие в предварително обособени пространства чрез различни модели ветроупорни завеси, изработка на тенти от винил и кристал или покривала заразлични типове превозни средства. Те се използват масово в Европа и САЩ.

Услугите, които фирмата предлага са предназначени за транспотрни фирми, заведения за хранене  както други потребители на локалния пазар. Ключовите фактори за успех, на които фирмата ще разчита при преследването на избраната стратегия, са:

  • Предоставяне на голямо разнообразие от услуги, при това с високо качество;
  • Възможност да се популяризират и наложат сред избраната целева потребителска група услугите които се предлагат от фирмата;
  • Изпреварване на конкурентите при предлагане на нови услуги в близкото бъдеще;

Отношението качество – цена, в повечето случаи ще е по-високо и ще носи добра репутация на фирмата.

НАШИТА ЦЕЛ

Основната цел на ФИРМА  „ М С К ВИНИЛ ЕООД е да бъдат наложени изделията от промазан с PVC полестерен текстил /синтетичен брезент/ и прозрачно PVC фолио – Кристал като съвременен начин за ограничаване на  климатичното въздействие в предварително обособени пространства чрез ветроупорни завеси различни модели, тенти от винил и кристал или покривала за всичко дори и невъзможното.

Основен предмет на дейност е чрез проекта да се осигури на клиентите максимално ограничаване на  климатичното въздействие в предварително обособени пространства чрез ветроупорни завеси различни модели, тенти от винил и кристал или покривала за всичко.

Основната задача е да убедим потенциалните клиенти в качеството на предлаганите услуги и съвременната материално-техническа база която предлагаме

Изключително сме доволни от качеството на продуктите на фирма МСК Винил ЕООД. Работата им представлява много важна част от нашата дейност и можем да се доверим на тях напълно.
Иван Занков
Logistic Company

ВИЗИЯ

За нас е важно да бъдем компанията, на която можете да разчитате Вие и Вашия бизнес. Ние от „МСК ВИНИЛ“ ЕООД искаме да бъдем партньора, който сте търсили, за да можете да развивате до краен предел и безпроблемно Вашите бизнес стратегии.

За да можем да изпълним всичко това, ние се доверяваме и разчитаме единствено на качеството и новите технологии. Тези два елемента са водещи в стратегията, която прилагаме в нашето производство и обслужване.