НАШИТЕ УСЛУГИ

С които сме се доказали

ЗАЩО СМЕ ПО - ДОБРИЯ ИЗБОР

Изделията от ВИНИЛ – промазан с PVC полестерен текстил /синтетичен брезент/ и прозрачно PVC фолио – Кристал са съвременен начин за ограничаване на  климатичното въздействие в предварително обособени пространства чрез различни модели ветроупорни завеси, изработка на тенти от винил и кристал или покривала заразлични типове превозни средства. Те се използват масово в Европа и САЩ.

Покривала за тирове

Покривала за тирове

Покривалата / брезенти/ за транспортни средства се изработват от промазан с PVC полестерен текстил /синтетичен брезент/ чрез заварка по индивидуално определени (за конкретния клиент) размери.

Ветроупорни завеси

Ветроупорни завеси

Ветроупорните завеси са подходящи за ограничаване на климатичните въздействия при открити обекти – ресторанти, магазини с изложбена площ, барбекюта, градини и други. Те се изработват от прозрачно PVC фолио – Кристал което е обкантено с промазан с PVC полестерен текстил / фирмата предлага 14 различни цвята /.

Индустриални покривала

Индустриални завеси

Индустриалните завеси са подходящи за обособяване на части от халета в участъци по температурни, хигиенни или други причини. Препоръчителни за автомивки, автосервизи както и в промишлеността.

Винил покривала за лодки, коли, бусове, басейни

Покривала за всичко

Ние ви предлагаме покривала от промазан с PVC полестерен текстил /синтетичен брезент/ за всякакъв тип покриване. Изработваме по размери покривала за Басейни, Гаражи, Ремаркета, Бусове, Лодки, Мотори, Навеси и много други.

Покривало за батут

Покривала за батут

Единствено ние от МСК ВИНИЛ, предлагаме изработка за покривало на батути и детски площадки и кътчета, като предпазваме вложените Ви средства от климатичните условия.

Монтаж и поддръжка на тенти

Монтаж и Поддръжка

Ние предлагаме поддръжка и монтаж на всички видове покривала и завеси. Можете да разчитате на нас за качественото изпълнение на всеки проект.

Синьо PVC покривало за басейн

Покривала за басейни

Покривалата, които предлагаме предпазват басейните през периодите, когато не ги използвате. Те се изработват от промазан с PVC полестерен текстил с тегло 650гр./кв.м.

ИНДИВИДУАЛНИ РЕШЕНИЯ

Поставянето на Ветроупорни завеси и други подобни покривала в двора, градината на дома, заведението, цеха и др е нещо, до което днес прибягват много бизнеси, опитвайки се да подобрят качеството и условията на производство на продукта или услугата. За да се избере правилният продукт, на първо място се налага да се наблегне върху използваните за изработката материали. В това отношение изборът е богат и разнообразен, а често предпочитанията са различни. Ние от „МСК ВИНИЛ“ ЕООД сме готови да изработим и монтираме всичко, от което имате нужда.

КАКВО ДА ВЗЕМЕТЕ ПОД ВНИМАНИЕ

Големината на съоражението или пространството трябва обезателно да се вземе под внимание, защото все пак при поставянето на Ветроупорни завеси или покривала се взима предвид определена площ. В тази връзка е важно да се каже, че с извършването на предварителен оглед от нашите служители е изключително важно и задължително и намаляват до минимум рискът от допускането на сериозни грешки и неточности. Разчитайте на нашите добре обучени служители, с голям опит в областта да вземат правилните размери за вашия проект.