ИНДУСТРИАЛНИ ЗАВЕСИ

Индустриалните завеси са подходящи за обособяване на части от халета в участъци по температурни, хигиенни или други причини. Изключително удобни за използване в автомивки, автосервизи, месопреработвателни предприятия, птицекланици и др. Възможно е поставяне на участъци от прозрачно PVC. Завесите могат да са с произволен размер. При производството не се използва шев с текстилни влакна и по този начин се избягва продупчването на материала в областите на съединяване. Не съществува риск от скъсване на съединяващо влакно.

Прозрачни PVC завеси

Завесите могат да са с произволен размер. При производството на индустриални завеси не се използва шев с текстилни влакна и по този начин се избягва продупчването на материала в областите на съединяване. Не съществува риск от скъсване на съединяващо влакно.

Термични и ветроупорни завеси и врати- прегради за помещения с обособена температура. Изработват се от PVC ленти, често прозрачни с различна дебелина.
Прегради за товарни рампи- осигуряват “топла” връзка между складови помещения и транспортни помещения в хранително-вкусовата и химическа промишленост.

Индустриални завеси за всякакви помещения
Лентови ветроупорни завеси

Лентови завеси

Лентовите индустриални завеси служат за преграда, като същевременно дават възможност за лесно преминаване през тях. Най често имат индустриално приложение, като осигуряват възможност за преминаване на транспортна техника /мотокари, транспалетни колички/. Използват се и при ветрозащита на заведения – ресторанти, барбекюта, навеси. Състоят се от два слоя PVC кристал. Всеки слой има вертикални срезове през 20см. Срезовете на двата слоя се разминават така, че при спусната завеса между отделните ленти не остава пролука.А също така много лесно и бързо могат да бъдат откачени и почистени

В горната част на завесата се поставят окачвачи от неръждаема стомана и планки, които вече се монтират над целевия отвор.

Можете да изберете различна дебелина на използвания материал – 0.6мм, 0.8мм и 1.0мм. или 2,0мм. Този вид завеси имат голямо приложение в хранително-вкусовата индустрия, автосервизи, складове и други. По изискване на клиента може да се промени ширината на лентите.

ИНДИВИДУАЛНИ РЕШЕНИЯ

Поставянето на Ветроупорни завеси и други подобни покривала в двора, градината на дома, заведението, цеха и др е нещо, до което днес прибягват много бизнеси, опитвайки се да подобрят качеството и условията на производство на продукта или услугата. За да се избере правилният продукт, на първо място се налага да се наблегне върху използваните за изработката материали. В това отношение изборът е богат и разнообразен, а често предпочитанията са различни. Ние от „МСК ВИНИЛ“ ЕООД сме готови да изработим и монтираме всичко, от което имате нужда.

КАКВО ДА ВЗЕМЕТЕ ПОД ВНИМАНИЕ

Големината на съоражението или пространството трябва обезателно да се вземе под внимание, защото все пак при поставянето на Ветроупорни завеси или покривала се взима предвид определена площ. В тази връзка е важно да се каже, че с извършването на предварителен оглед от нашите служители е изключително важно и задължително и намаляват до минимум рискът от допускането на сериозни грешки и неточности. Разчитайте на нашите добре обучени служители, с голям опит в областта да вземат правилните размери за вашия проект.