ПОКРИВАЛА ЗА КАМИОНИ

Покривалата /Брезенти/ за Камиони и Тирове се изработват от винил „VITEX T 968“ и „VITEX T P90“ чрез заварка по индивидуално определени (за конкретния клиент) размери. Използваният материал е промазан с PVC полестерен текстил /синтетичен брезент/  с тегло 680 гр./кв.м. или 900 гр./кв.м. в зависимост от вида на транспортното средство и изискванията на клиента. Обков и аксесоари се добавят и монтират по изискване на клиента.

Най добрите брезенти в България

КАКВИ СА ПРЕДИМСТВАТА

  1. Повишена устойчивост на заварките. При производството не се използва шев с текстилни влакна и по този начин се избягва продупчването на материала в областите на съединяване. При завършване на топлинни шевове се поставя допълнително укрепване с цел по-висока издържливост при опън в напречни посоки.
  2. По-добър външен вид. Използва се уникално оборудване за заварка на синтетичен брезент по технология „без движение на материалите“ – използват се заваряващи машини на „HERZ“ – Германия, която се движи по областите на заваряване, а материалите са неподвижни. По този начин се избягва рискът от разместване на съединяваните повърхности и „набръчкване“ на готовото покривало.
  3. Повишена устойчивост на износване. Постига се чрез допълнително укрепване на тези части от покривалото, които са в съприкосновение с метални конструкции.
  4. Tестване на произведения продукт, гарантиращо прилепването към металната конструкция. Повишен контрол при поставяне на обков и аксесоари.

ВИДОВЕ ПОКРИВАЛА ЗА КАМИОНИ

Покривала тип „Щора“ / Сайтд Къртън/

Покривало тип щораПри „Щорите“ покривалото е окачено на ролки, движещи се в метален профил, на тавана на ремаркето. В долната част на брезента са заработени “натегателни тресчотки”. Това опростява процеса на оборудване и разоборудване и предава добър и “изпънът” външен вид на покривалото.

Покривалата тип “Щора” се изработват по специфичен начин от винил „VITEX T 968“ и „VITEX T P90“ с тегло 680 гр/кв.м или 900 гр/кв.м . Напречно на страниците на покривалото, през равни интервали от вътрешната страна, се заваряват термоколани. Те са изключително здрави и изпълняват две функции:

  • изпъват страниците на покривалото чрез натягане с тресточките и
  • укрепват товара в случай на разместване и опасност от изсипване.

Фирмата изработва и тавани за тристранни щори. Те се монтират върху подвижната конструкция на ремаркето. Всяка точка в която брезента контактува с метална част се подсилва, а мобилността на тавана /сгъване и разгъване/ се запазва. В периферията на тавана се поставя въже, което допринася за по-добрия външен вид на продукта.

Добрата производствена практика изисква страните да бъдат изработени от по-тежък и здрав материал  – винил „VITEX T P90“ с тегло 900 гр/кв. м и да бъдат усилени вътрешно с колани. Таванът се изработва от винил винил „VITEX T 968“ с тегло 680 гр/кв. м. с усилване по всяка напречна страница, каишки за прикачване към профилите, занитване в двата края и обкантващо  въже, което пречи ръба да бъде повдиган от вятъра.

Допълнителна възможност е поставянето на рекламни надписи чрез висококачествен дигитален печат.

Стандартни Тир покривала

Фирма МСК ВИНИЛ ЕООД предлага стандартни Тир покривала. Те са подходящи за каросерии, ремаркета и полуремаркета от масова серия, с митническа годност, закопчаващи с митническа каишка и митническо въже. Иаработват се от винил „VITEX T 968“  с тегло 680 гр./кв.м

 

 

Допълнителна възможност е поставянето на рекламни надписи чрез висококачествен дигитален печат.

Покривала за хенкери

Покривала за хенкери

Фирма МСК ВИНИЛ ЕООД произвежда покривала за хенгери, в различни цветове и размери. Качество и издържливост при всякакви условия.

 

Допълнителна възможност е поставянето на рекламни надписи чрез висококачествен дигитален печат.

Покривала за самосвали

Покривната системa за самосвална надстройка е изработена от винил „VITEX T 968“ – промазан с PVC полиестерен текстил /синтетичен брезент/ с тегло 680 гр./кв.м. и ъглов редуктор  CHIARAVALLI /Италия/.

Покривалата за ремаркета превозващи насипни товари /т. нар. „прави“ покривала/ се произвеждат по конкретните размери на транспортното средство. Задължително всички места в които то контактува с металната конструкция на ремаркето се подсилват с допълнителен слой брезент. В периферията на покривалото, в зависимост от изискванията на клиента, се поставя обков с диаметър 16, 20 или 40 мм. При необходимост, покривалото се изготвя по митнически изисквания за превоз на товари в страни извън ЕС.
Независимо дали превозвате зърнени култури, насипни строителни материали или скрап, фирма МСК ВИНИЛ ЕООД може да Ви предложи покривала за товарните ремаркета на атрактивни цени и при кратък срок за изработка.

Покривала за вагониФирма МСК ВИНИЛ ЕООД изработва покривала за железопътни вагони. Използва се синтетичен брезент на VITEX. В периферията на покривалата се поставя обков Ф16, Ф20 или Ф40 в зависимост от изискванията на клиента. Всички участъци с поставен обков се подсилват допълнително с двоен брезент. При необходимост могат да бъдат подсилени и участъците, които контактуват с металните части на вагона. Така се постига повишена устойчивост на износване.

Фирмата изработва както прави покривала /за покриване на вагони отворени само в горната част/, така и цялостни покривала за вагони.

Допълнителна възможност е поставянето на рекламни надписи чрез висококачествен дигитален печат.

Покривало за полуремарке

Базова информация за покривалото:

Дължина на покривалото: 1370 см. Брой подсилки на тавана: 5
Ширина на покривалото: 255 см. Брой колони по страниците: 5
Височина на покривалото: 200 см.

Стандартно покривало /не за тристранна щора/, изработено от винил „VITEX T 968“ – промазан с PVC полиестерен текстил /синтетичен брезент/ с тегло 680 гр./кв.м. В цената не е включено пломбажно въже. В цената не са включени и планки /куки/, които следва да са монтирани стационарно на канатите.

ИНДИВИДУАЛНИ РЕШЕНИЯ

Поставянето на Ветроупорни завеси и други подобни покривала в двора, градината на дома, заведението, цеха и др е нещо, до което днес прибягват много бизнеси, опитвайки се да подобрят качеството и условията на производство на продукта или услугата. За да се избере правилният продукт, на първо място се налага да се наблегне върху използваните за изработката материали. В това отношение изборът е богат и разнообразен, а често предпочитанията са различни. Ние от „МСК ВИНИЛ“ ЕООД сме готови да изработим и монтираме всичко, от което имате нужда.

КАКВО ДА ВЗЕМЕТЕ ПОД ВНИМАНИЕ

Големината на съоражението или пространството трябва обезателно да се вземе под внимание, защото все пак при поставянето на Ветроупорни завеси или покривала се взима предвид определена площ. В тази връзка е важно да се каже, че с извършването на предварителен оглед от нашите служители е изключително важно и задължително и намаляват до минимум рискът от допускането на сериозни грешки и неточности. Разчитайте на нашите добре обучени служители, с голям опит в областта да вземат правилните размери за вашия проект.